Over ons

Maancadeau, uw one-stop-shop voor unieke en hartverwarmende cadeaupakketten. Ons verhaal begon in 2022, toen wij het idee kregen om de manier waarop we cadeaus geven te transformeren. Geïnspireerd door onze eigen ervaringen met het zoeken naar het perfecte cadeau, realiseerden we ons dat er een behoefte was aan een plek waar het geven van een cadeau net zo speciaal is als het ontvangen ervan.

Bij Maancadeau zijn we toegewijd aan het creëren van memorabele momenten. Elk cadeaupakket is zorgvuldig samengesteld met de handgekozen producten die een verhaal vertellen, een glimlach opwekken en mensen verbinden. Van verjaardagen tot jubilea en van felicitaties tot steunbetuigingen, wij hebben het perfecte pakket dat past bij elke gelegenheid.

Onze missie 'Verras, Verwen, Verbind' zit diep geworteld in alles wat we doen. We begrijpen de kracht van een attent gebaar en streven ernaar om niet alleen een cadeau, maar een ervaring te bieden. Door lokale producten te promoten, duurzaamheid na te streven en een persoonlijke touch toe te voegen, hopen we een positieve impact te maken op zowel de gever als de ontvanger.

Dank u dat u deel uitmaakt van onze reis. We nodigen u uit om samen met ons de vreugde van het geven te verkennen en de magie van verbinding te ervaren. 

Dat allemaal bij ons op maancadeau.nl